257 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10 Bekijk reviews

Gratis verzending vanaf €50,-

Ideal logo Bankoverdracht Paypal Logo Belfius logo Creditcard logo Giropay logo KBC/CBC logo Klarna logo Bancontact logo

Pole to Pole

Pole to Pole is opgericht in 1996 in Rotterdam. This Harbour is een van de grootste ter wereld en past perfect bij ons concept. Geïnspireerd door reizen “Om meubelvorm over de hele wereld te bieden”

Een familiegroothandel met een passie voor reizen is wat Pole to Pole anders maakt, elke stap in de supply chain wordt door onszelf gezien en beheerd. Het mooie is dat we uniek zijn omdat alles persoonlijk wordt uitgekozen en we weten met wie en wat we te maken hebben en ervoor zorgen dat het op een eerlijke manier gebeurt.

Tijdens het reizen waarderen we de verschillende vaardigheden en het vakmanschap over de hele wereld en combineren dit met ons brede assortiment stoelen.

Onze missie

Om een ​​unieke plek te creëren waar mensen elke dag naar huis komen, door unieke en gereproduceerde meubelvormen over de hele wereld te combineren.

Onze passie

De voortdurende uitdaging om de huidige mode en snel veranderende ontwerpen te combineren met lokaal vakmanschap van over de hele wereld

Onze productie

We creëren onze collectie met de overvloed aan informatie die we opdoen tijdens het reizen over de wereld. Onze producten zijn ontworpen met de liefde voor recyclebare lokale materialen en handwerkvaardigheden en om dit te combineren met prachtige grondstoffen zoals schelpen en de hoogwaardige materialen die voor onze stoelen worden gebruikt.