Over Bij Lien!

Welkom Bij Lien!

Bij Lien! staat voor leuke woonideeën en inspiratie. Wij bieden aantrekkelijke woonaccessoires; creatief, handgemaakt, speciaal voor u ingekocht, betaalbaar en nét even anders. Bij ons vind je de allerleukste cadeautjes, voor iemand anders maar zeker ook voor jezelf. 😉

In onze shop vind je een gevarieerd aanbod handgemaakte accessoires voor klein en groot, van beton, hout en leer, voor binnen en buiten.

Wij zijn continu op zoek naar leuke nieuwe items voor in en om huis. Ons aanbod wisselt dan ook voortdurend. Heeft u speciale wensen of een leuk idee? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen wij het voor u uitwerken!

Bent u op zoek naar steigerhouten meubels? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Op www.dehoutsmith.nl vindt u hierover uitgebreide informatie. Wij maken graag een offerte voor u.

Zo is het idee ontstaan…

Mijn naam is Caroline (Lien), ik ben getrouwd en moeder van een stoere meid en een lieve jongen. Ik houd van warmte, gezelligheid, borrelen, knus, muziek, interieur, knutselen, lekker eten, gek doen, ’s-Hertogenbosch, shoppen, carnaval en Oeteldonk. Mijn passie is het ontwerpen en produceren van mooie woonaccessoires.

Na vijf jaar in een nieuwbouwhuis te hebben gewoond waar ik me niet thuis voelde hebben we een bestaande woning gekocht. Hier ben ik helemaal losgegaan op het interieur en heb ik het huis volledig naar eigen smaak ingericht. Ik hoop je met mijn verhaal en de producten in mijn webshop te inspireren, zodat ook jij van je huis je eigen gezellige, warme en vertrouwde thuis kunt maken!

Lieve groeten,

Lien