257 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10 Bekijk reviews

Gratis verzending vanaf €50,-

Ideal logo Bankoverdracht Paypal Logo Belfius logo Creditcard logo Giropay logo KBC/CBC logo Klarna logo Bancontact logo

Ik heb 2 kleine verzamelaars in huis.

Steeds probeer ik de boel steeds weer op te ruimen en/of weg te gooien (kringloop) maar steeds komen er toch weer nieuwe spulletjes bij.

Dus opgeruimd houden lukt me toch niet altijd 😉

Ons mannetje heeft jaren een kleine kamer gehad en was een kei in opruimen, oftewel hij gooide gewoon alles in de kast of lades.

Zo ook zijn petten, steeds als ik de kast opendeed kwamen ze me tegemoet.

We bedachten steeds weer een oplossing om ze op te ruimen, deze keer werd het de boven op de kledingkast, ook dat werd het niet, ze lagen stof te trekken en zodra Gijs een pet op wilde zetten moest hij eerst een van ons roepen ze vervolgens van zijn kast te halen en stofvrij te maken.

Al een hele tijd zeurde Gijs om een nieuwe kamer, 3 weken geleden zijn wij verhuisd naar de zolder, dus eindelijk kreeg Gijs een grote kamer!

Maar toch bleven de petten een probleem.

Tijdens het opruimen van zijn kamer kwam ik ze zelfs helemaal opgefrot in de speelgoedkist tegen, helemaal uit model, oftewel eeuwige zonde!

Ik vroeg aan Gijs wat hij ermee wilde, hij wilde ze eigenlijk gewoon aan de muur. Hmmmmm ik kreeg al kippenvel bij het idee.

Ik wilde geen lelijke haakjes in de muur plaatsen voor de petten, en als hij er dan op een dag een zou dragen zie je zo’n nietszeggend lillik 😉 haakje zitten. Oh ik had al spijt van mijn vraag en zei dat ik er eens een nachtje over wilde slapen.

Smorgens liep ik zijn kamer in en wist het! We gaan het oplossen met (hoe kan het ook anders 😉 met leren lussen.

Inmiddels had ik wel al lussen van 3cm en 4cm in de webshop maar die vond ik toch iets TE aanwezig.

Dit moest anders, ik heb stroken gemaakt van 2 cm en deze lussen op maat gemaakt en voilà…..

Dit is het resultaat!!

Zoon blij, ik blij! Oftwel een stoer en opgeruimd resultaat!

Uiteraard heb ik deze lussen direct aan de webshop toegevoegd 😉 neem dus gerust een kijkje!

 

Liefs Lien