257 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10 Bekijk reviews

Gratis verzending vanaf €50,-

Ideal logo Bankoverdracht Paypal Logo Belfius logo Creditcard logo Giropay logo KBC/CBC logo Klarna logo Bancontact logo

meest gestelde vragen

• Worden de plankdragers geleverd inclusief bevestigingsmateriaal?
– Ja, de plankdragers worden geleverd inclusief, bout, ringetje en afdekdopje. Houdt u er rekening mee dat u zelf voor een juiste plug dient te zorgen. (dit omdat wij niet weten in wat voor muur u ze gaat bevestigen)

Wat is het gewicht dat de plankdragers kunnen dragen?
– We hebben het precieze gewicht niet gemeten, echter weten we uit ervaring dat de standaard plankdragers en de luxe plankdragers kunnen een flink gewicht kunnen hebben. Vooral als u ze aan een betonmuur bevestigd. Let op! Het blijft een decoratief product.
– Heeft u hier vragen over mag u ons altijd mailen.

• Wat is de afmeting van de lus als de plank in de leren drager hangt?
– De lus met plank is 35 cm hoog.

• Wat voor plank & afmeting bieden jullie aan?
– De planken die we leveren hebben een vergrijsde oldlook. Onze planken hebben een diepte van 20 cm en zijn 3 cm dik. Op onze site bieden we de plank aan tot 120 cm. Wenst u lieer een langere plank? Geen probleem, echter waar u rekening mee dient te houden is dat we tot maximaal 165 cm kunnen verzenden en dat de verzendkosten dan omhoog gaan. De verzendkosten komen dan op €11,50

• Kunnen we een sample bestellen?
– Uiteraard kunnen we uw samples toesturen. Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk het is om van een beeldscherm een keuze te maken. U kunt de samples bestellen op onze site.

• We hebben een bestaande keuken/kast en willen graag een handgreep maar weten niet welke maat?
– Geen probleem, wij meten altijd even met u mee. Als we niet zeker zijn van onze zaak sturen we u een handgreep toe, zodat u thuis even kunt passen en meten.

• De standaard maat handgreep past niet op onze kast/keuken, wat nu?
– Geen probleem, u geeft ons de afmeting door en wij maken een sample handgreep voor u op maat. Zodra u akkoord geeft gaan we pas over tot het maken van een order.

• Wij hebben zelf een plank, die breder is dan de planken die u aanbied, kunnen we langere of kortere plankdragers bij u bestellen?
– Zeker! Wij kunnen altijd voor u uitrekenen welke maat plankdrager u nodig heeft. De kosten zullen niet veel hoger zijn dan de standaard plankdragers die we aanbieden, de afmeting van de plank mag u ons mailen dan rekenen we het voor u uit.

Welke kleuren heeft u in uw assortiment?
– We hebben 25 verschillende kleuren in ons assortiment, waarvan 18 verschillende kleuren in ons standaard assortiment, 3 verschillende kleuren in ons assortiment de luxe en 4 verschillende kleuren in ons koeienhuidassortiment.

• Wat is de levertijd?
– De normale levertijd is maximaal 2 werkdagen.
– Voor afwijkende maten kan het soms wat langer duren ivm bestellen van langere banden.

• Ik wil wat bestellen maar de kleur die ik wil staat er niet bij? Wat nu?
– Geen paniek, mail ons even. Stuur ons een foto of de kleur die u wenst en wij gaan voor u op zoek. Wij maken het voor u op maat!

• Ik wil graag wat bestellen via de site maar woon in de buurt. Kan ik komen ophalen om verzendkosten te besparen?
– Natuurlijk! Mail ons en laat ons weten wat u wenst. Wij zullen ervoor zorgen dat uw bestelling klaar staat.

Heeft u ook een winkel?
– Nee helaas hebben wij geen winkel. Wel hebben wij een grote werkplaats waar alle producten voor u worden gemaakt en ingepakt. U bent daar altijd welkom op afspraak. Mailt u ons en wij maken graag een afspraak met u!

Ik hoop dat u vragen beantwoord zijn 😉

Heeft u nog speciale vragen of wil u graag dat er een artikel op maat wordt gemaakt voor u dan mag ten alle tijden contact met ons opnemen via info@bijlien.nl

Veel liefs Lien x