Leren plankdragers kopen

Gratis verzending boven €75,-
Handgemaakte woonaccessoires
Uitgebreid wisselend aanbod

Door leren plankdragers te kopen, geef jij jouw interieur een stoere look. Combineer onze lederen plankdragers met een steigerhout plank. Door natuurlijke materialen met elkaar te combineren zorg je ervoor dat jouw inrichting een upgrade krijgt. Deze natuurlijke sfeer staat goed in diverse ruimtes in het huis. Door onze leren banden te kopen, kan je een plank in de keuken plaatsen waar al je kruidenpotjes op staan. Ook zijn onze leren banden zeer geschikt om te kopen als boekenplank dragers. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees snel verder.

 24,95 35,95

Leren Plankdragers zwart

 24,95 35,95

Leren Plankdragers Cognac

 24,95 35,95

Leren Plankdragers Legergroen

Door leren plankdragers te kopen, zorg je voor een unieke sfeer in huis

Lees jij graag en ben je op zoek naar een unieke manier om al jouw mooie boeken tentoon te stellen? Door leren banden te kopen en te gebruiken als boekenplank dragers zorg je voor een mooie opbergmogelijkheid. Zo hoef je jouw boeken niet meer in een kast te stoppen maar kan je er op een unieke manier van genieten. Ook kan je leren plankdragers kopen voor in de kinderkamer. Deze staan perfect boven de commode en zorgen ook nog eens voor praktische opbergmogelijkheden. Plaats mandjes op de steigerhouten plank zodat je van een opgeruimd huis kan genieten.

Kies voor een mooie afwerking

Je kan bij jouw leren plankdragers ook speciale, luxe sierbouten kopen. Zo is de afwerking van het ophangsysteem van jouw boekenplank dragers om door een ringetje te halen. Onze luxe sierbouten zijn zowel in mat nikkel als in mat messing verkrijgbaar. Wil jij naast leren banden ook graag leren handgrepen kopen? Deze combineren perfect met elkaar en zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Vraag een kleurenstaal aan

Door leren banden te kopen, kan je deze gebruiken als luxe boekenplank dragers. Ook voor andere doeleinden zijn deze leren plankdragers erg geschikt. Heb jij vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder. Of wil je graag een kleurenstaal aanvragen?