Leren plankdragers kopen

Door leren plankdragers te kopen, geef jij jouw interieur een stoere look. Combineer onze lederen plankdragers bijvoorbeeld met een plank van steigerhout. Door natuurlijke materialen met elkaar te combineren zorg je ervoor dat jouw inrichting een upgrade krijgt. De natuurlijke sfeer staat goed in diverse ruimtes in het huis. Door onze lederen plankdragers te kopen, kun je onder andere een plank in de keuken plaatsen waar al je kruidenpotjes op staan.

  • Creatief, handgemaakt, betaalbaar
  • Gevarieerd en wisselend aanbod
  • Denken mee met speciale wensen

Meubelen

Bekijk productcategorie

Verlichting

Bekijk productcategorie

Vloerkleden

Bekijk productcategorie

Wanddecoratie

Bekijk productcategorie

Door leren plankdragers te kopen, creëer je een unieke sfeer in huis.

Lees jij graag en ben je op zoek naar een unieke manier om al jouw mooie boeken tentoon te stellen? Door onze lederen plankdragers te kopen en te gebruiken als boekenplank creëer je een mooie opbergmogelijkheid. Zo hoef je jouw boeken niet meer in een kast te stoppen, maar kan je er op een unieke manier van genieten. Ook kun je leren plankdragers kopen voor in de kinderkamer. Deze staan perfect boven de commode en zorgen ook nog eens voor praktische opbergmogelijkheden. Plaats mandjes op de steigerhouten plank en geniet van een opgeruimd huis.

Onze leren plankdragers

Kies voor een mooie afwerking

Je kunt bij jouw leren plankdragers ook speciale, luxe sierbouten kopen. Zo is de afwerking van het ophangsysteem van jouw boekenplank om door een ringetje te halen. Onze luxe sierbouten zijn zowel in mat nikkel als in mat messing verkrijgbaar. Wil jij naast lederen plankdragers ook graag leren handgrepen kopen? Deze combineren perfect met elkaar en zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Ook hebben wij een boekenplank van steigerhout voor een unieke look in je kamer.

Vraag een kleurenstaal aan

Door leren plankdragers te kopen, kan je deze gebruiken als luxe boekenplank. Ook voor andere doeleinden zijn deze leren plankdragers erg geschikt. Heb jij vragen over de verschillende mogelijkheden van onze lederen plankdragers? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij helpen je graag verder.