Leren BBQ schort met naam

Je kunt ervoor kiezen om een stoere, leren BBQ schort te laten bedrukken met een naam. Zo kan je een persoonlijk cadeau geven aan een BBQ- of kookliefhebber. Hier wordt iedere man vrolijk van! De naam wordt in het leer van het schort gegraveerd en dit creëert een prachtig effect. Wanneer je een leren BBQ schort met naam besteld via de website van Bij Lien, kun je eenvoudig de naam opgeven in het vak voor eventuele opmerkingen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

  • Creatief, handgemaakt, betaalbaar
  • Gevarieerd en wisselend aanbod
  • Denken mee met speciale wensen

Meubelen

Bekijk productcategorie

Verlichting

Bekijk productcategorie

Vloerkleden

Bekijk productcategorie

Wanddecoratie

Bekijk productcategorie

Geef een gepersonaliseerd leren BBQ schort met naam cadeau.

Een leren BBQ schort met naam wordt speciaal voor stoere mannen of vrouwen gemaakt die graag koken en barbecueën. Heb je een echte barbecue-fan in jouw omgeving? Geef hem of haar dan een gepersonaliseerd schort cadeau die je besteld op onze website. Door het gebruik van hoogwaardig tuigleer zal het schort door het te dragen een eigen karakter krijgen. Leer leeft en daarom wordt het short alleen maar mooier naarmate het vaker gedragen wordt. Ons leren BBQ schort met naam wordt met de hand gemaakt. Leer is een natuurlijkproduct en door de handmatige bewerking is ieder schort uniek. Het kan dus zijn dat als je meerdere leren BBQ schorten besteld, er kleine kleur- en maatverschillen voorkomen.

Praktisch in het gebruik

Een leren BBQ schort met naam is perfect tijdens een barbecue. Je kleding wordt perfect beschermd tegen hitte en spetters wanneer je dit schort van stevig leer draagt. Aan de rechterzijde worden alle leren BBQ schorten voorzien van een handige lus. Deze lus kan gebruikt worden om gereedschap of een theedoek aan te hangen. De leren netband en tailleriem zijn in de lengte verstelbaar door middel van een gesp. Zo kan je het schort goed passend maken. Het onderhoud is erg simpel. Je kan het schort namelijk afnemen met een licht vochtige doek.

Bestel eenvoudig jouw cadeau online

Wil jij iemand in jouw omgeving verrassen met een leren BBQ schort met naam? Dit kan eenvoudig via onze website. Vul de naam die jij graag in het schort gegraveerd wilt hebben in bij ‘opmerkingen’. Heb je nog vragen over onze leren schorten? Neem contact met ons op door ons contactformulier in te vullen en wij geven je zo snel mogelijk een reactie. Ook kun je onze andere leren producten, zoals sierkussens en plankdragers, online bekijken en bestellen.