257 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10 Bekijk reviews

Gratis verzending vanaf €50,-

Ideal logo Bankoverdracht Paypal Logo Belfius logo Creditcard logo Giropay logo KBC/CBC logo Klarna logo Bancontact logo

Komkommertijd,

Zo word de vakantietijd ook wel eens genoemd. Een tijd van rust en ontspanning. Iedereen kan er wel van genieten. Even de boel de boel laten.

Geen wekker,  geen drukte maar mañana mañana…. morgen weer een dag en even genieten van de rust!

Veel mensen zijn blij als de vakantie weer is aangebroken en even weg kunnen uit de dagelijkse sleur, weg van de dagelijkse drukte van werk, school of het huishouden. Lekker tijd voor jezelf en voor het gezin vrijmaken en even lekker helemaal nergens aan denken. Hoe mooi is dat?!

Het is vaak belangrijk dat je er even tussenuit gaat en dat je niet continu met de dagelijkse bezigheden bezig bent. Daarom maakt het niet uit waar je naartoe gaat, een andere omgeving is vaak al genoeg om even lekker tot rust te komen. Het is dus belangrijk om af en toe tijd eens vrij te nemen om te ontspannen. Je zult merken dat het jou en de rest van het gezin goed doet.

Ook Bijlien.nl gaat met vakantie en wel van 25 juli tot 15 augustus. Tijdens deze periode kun u toch uw producten blijven bestellen zoals u gewend bent. Echter zullen de verzendmomenten minder frequent zijn en het kan voorkomen dat er bepaalde producten niet meer op voorraad zijn, dan kan het wat langer duren.

We buffelen nog een weekje door en op 25 juli gaan wij met vakantie, vanaf 15 augustus staan wij zoals gewoonlijk weer voor u klaar!

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie, en……ontspan en geniet!