257 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10 Bekijk reviews

Gratis verzending vanaf €50,-

Ideal logo Bankoverdracht Paypal Logo Belfius logo Creditcard logo Giropay logo KBC/CBC logo Klarna logo Bancontact logo

Omdat we veel nieuwe volgers hebben op instagram en facebook wil ik me graag weer eens een keer voorstellen! Waarom zou je dat doen? Je hebt toch een webshop ze zien je toch niet! Klopt, maar ik vind het heel belangrijk dat klanten weten wie er achter Bij Lien zit.

 

Ik vind het prettig om  open en eerlijk contact te hebben met mijn klanten en dat ze weten met wie ze mailen, bellen of bij wie ze het product bestellen!

 

Bij Lien zit niet voor een gat gevangen, wij denken graag met u mee. Maken daardoor veel maatwerken en hebben dus veel contact met klanten. Vaak gaat daar van te voren veel mail of telefonisch contact aan vooraf en dan is het toch prettig om te weten met wie je te maken hebt.

 

 

Daarom nu een voorstel rondje!

 

Ik ben Caroline Smith maar in de volksmond Lien, bijna 40, gelukkig getrouwd met Erwin Smith (De Houtsmith)

 

2 gezellige pubers in huis, een lieve jongen van 12 en een stoere meid van 15 jaar!

 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te borrelen met vrienden en/of familie. Wij zijn dan ook geregeld in het centrum van Den Bosch te vinden 😉 Om dan toch een beetje in shape te blijven ga ik graag kickboksen als de tijd het toelaat en ben ik erg geïnteresseerd in gezondheid! (hier wil ik ook heel graag nog iets mee doen, maar ben op zoek naar een passend plaatje 😉 Vooral omdat ik zelf een tijdje niet lekker in mijn vel heb gezeten. Je zou toch zeggen je hebt alles wat je hartje begeert maar helaas werkt het niet altijd zo. Het ondernemerschap brengt ook altijd zorgen met zich mee. Gelukkig kan ik daar steeds beter tegen, verstand komt met de jaren zullen we maar zeggen.

 

Waarom Bij Lien?

 

Jaren geleden zat ik in een prachtige nieuwbouw woning. Prachtig maar niet voor mij. Alles was nieuw en mooi maar het voelde iedere dag of ik andermans huis kwam. In die 5 jaar dat ik het daar letterlijk heb volgehouden hebben we tig keer de tent verbouwd. Nieuwe meubels, andere kleuren van alles geprobeerd tot de maat vol was. Ik moest daar weg!

 

Op zoek naar een ander huis kwamen we al snel in mijn oude buurtje waar ik als kind ben opgegroeid, dat voelde veilig en vertrouwd. Dit huis hebben we totaal verbouwd. De muren die er stonden moesten eruit en waar geen muren stonden kwamen muren. We hebben alles aangepakt! Daar is Bij Lien ontstaan!

 

Mijn man (de houtsmith) die al graag kluste ging hier los en hobbyde een beetje bij met steigerhout waar hij van alles van maakte. Hij zat zelf al 17 in de telecom en moest verplicht zijn targets halen.

 

Ik had zelf al verschillende baantjes gehad waar ik steeds weer werd gemoved, zo voelde het, als er weer een vast contract gegeven moest worden. Zelfs al had je een vast contract dan kregen we een reorganisatie! Ik was er klaar mee, nam het heft in eigen hand, nam zelf ontslag en gooide mezelf in het diepe. Ook mijn man was inmiddels gestopt met werken en samen hebben wij ons voor de volle 1000%  ingezet voor Bij Lien!

 

De webshop is gelukkig vanaf dag 1 een groot succes en samen maken we er iedere dag een feestje van jullie bestellingen in te pakken, dit doen we nog steeds met veel plezier!

 

We hebben veel leer en steigerhout in ons assortiment en daarom kunnen wij het samen zo goed combineren. Hij zorgt voor het hout, ik zorg voor het leer!

 

Op het moment zijn we druk bezig ons assortiment flink aan het uitbreiden zodat u straks voor het gehele interieur bij ons terecht kunt. Ook werken we samen met veel verschillende merken. Samenwerken maakt alles leuker!

 

Ook zou ik heel graag met het stukje voeding & gezondheid wat willen doen. Ben op zoek naar opleidingen die aansluiten bij mijn wensen. Al met al nieuwe plannen voor de toekomst!

 

Aankomende week knallen we nog even lekker door maar tussen kerst en oud en nieuw gaan wij genieten van de vrije dagen en de lieve mensen om ons heen. Dan maken we weer nieuwe plannen en doelen voor 2020! Dat al jullie wensen maar uit mogen komen!

 

Heb jij je doelen al bepaald voor 2020? Zoja wat zou jij graag wensen?

 

Liefs Lien