257 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10 Bekijk reviews

Gratis verzending vanaf €50,-

Ideal logo Bankoverdracht Paypal Logo Belfius logo Creditcard logo Giropay logo KBC/CBC logo Klarna logo Bancontact logo

Ken je dat gevoel dat je hoofd zo overloopt van alle ideeën maar dat er uiteindelijk niks uit je handen komt?

Dat gevoel heb ik jaren gehad!

‘s morgens kinderen naar school, aan het werk voor een werkgever, naar huis, koken, kinderen naar de sport, keuken opruimen, kinderen weer ophalen dan moeten ze toch echt nog even onder de douche, naar bed en dan uiteindelijk rond een uur of half 9 dan kunnen we eindelijk gaan zitten voor de mailtjes en alle bestellingen die er die dag zijn binnen gekomen.

Lange tijd heb ik dat volgehouden, gewoon omdat ik vond dat dat moest en omdat ik veel positiviteit uit “BijLien.nl”  haal.

Vaak werden de bestellingen nachtwerk, dan nog samen even na kletsen om vervolgens gruwelijk stuiterend mijn bed in te rollen (om 01.00 uur ‘s-nachts)

Sinds maart  ben ik overbodig bij mijn werkgever en heb ik de mogelijkheid gekregen meer tijd te spenderen aan “BijLien”! Dat is wat ik echt leuk vindt! En het belangrijkste, daar wordt ik blij van!

Mijn hoofd heeft weer ruimte voor nieuwe ideeën en er komen nieuwe ideeën, producten en kansen op mijn pad.

Ik vindt het heerlijk om informatieve mail te beantwoorden en alle leuke en lieve berichten te lezen. Mooie foto’s te zien die we toegestuurd krijgen van blije klanten via diverse social media kanalen.

Jullie creativiteit, mooie aanvragen en foto’s dat is waar ik mijn energie uit haal.

Die ruimte brengt een hoop positiviteit met zich mee.

Al met al een geluk bij een ongeluk!

Het blijkt maar weer dat je je maar op een ding kan focussen, wil je de volle 100% uit jezelf willen halen.

Liefs Lien!